Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Σούζα όλοι μπροστά στον Δ. Πασόη




Δικαιώθηκε πλήρως το blog μας για τη προσυνεδρίαση της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας το βράδυ της Δευτέρας  ,εν όψει της σημερινής ψήφισης του προϋπολογισμού στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .
Ο Δήμαρχος φέρεται να τόνισε  σε όλους ότι δεν θα δεχτεί μύγα στο σπαθί του  και ότι στο εξής η ομάδα θα δείχνει ισχυρή και δυνατή .

 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν υπήρξε, χθες τουλάχιστον, καμία αντίρρηση .

Στο εξής όλοι θα ακολουθούν την γραμμή του , διαφορετικά θα πάρει κεφάλια. Διότι δεν υπάρχει χρόνος για αμφισβητήσεις ,αφού από δω και πέρα πλέον ουσιαστικά αρχίζει η προεκλογική περίοδος για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές . Ο ίδιος επαναλαμβάνει πλέον διαρκώς  ότι θα είναι αδιαμφισβήτητος υποψήφιος Δήμαρχος και αδιαμφισβήτητος νικητής . Για τον λόγο αυτό θα επιβάλλει πλήρη υποταγή όλων στην γραμμή της παράταξης  και δεν πρόκειται να ανεχτεί καμία αμφισβήτηση .


1 σχόλιο:

  1. ΜΕΓΑΛΕ !!! ΜΑ ΠΙΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ? Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ !!! Υ.Γ. ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΡΕ ΠΑΣΟΗ , ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΝΟΥΣΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΔΙΕΤΑΖΕΣ !!! ( ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΑΛΟΓΟ )!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)