Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Στις 12.30 ο Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις στο Ζάππειο – Άρχισε το Εκτελεστικό Γραφείο

Στις 12.30 ο Τσίπρας θα κάνει δηλώσεις στο Ζάππειο – Άρχισε το Εκτελεστικό Γραφείο
 

 

 Συνεδριάζει αυτή την ώρα το Εκτελεστικό Γραφείο. Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί της Πέμπτης, με τον Αλέξη Τσίπρα να προχωρά σε δηλώσεις στις 12.30 στο Ζάππειο.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να αφήσει κανένα περιθώριο να συρθεί η κρίση και η εσωκομματική αμφισβήτηση για μήνες, στην σκιά της εκλογικής ήττας την περασμένη Κυριακή.

Στο Εκτελεστικό Γραφείο που συνεδριάζει αυτή την ώρα, πρόκειται να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, να παρουσιάσει τα βασικά σημεία του σχεδίου του για την επόμενη μέρα και κυρίως να εκκινήσει τις διαδικασίες για να αποφασίσουν τα μέλη του κόμματος για την ηγεσία.

Υπό αυτό το πρίσμα, το σχέδιο που φαίνεται ότι έχει προκριθεί και το περιέγραψε και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας από το βράδυ της περασμένης Κυριακής είναι ότι θα γίνουν άμεσα οι διαδικασίες ώστε η οργανωμένη βάση του ΣΥΡΙΖΑ να επιλέξει τον ίδιο ή όποιον άλλον αποφασίσει να διεκδικήσει την αρχηγία.

Η πρόθεση αυτή του προέδρου του κόμματος έρχεται να απαντήσει στην άποψη που αρχίζουν να εκφράζουν παραδοσιακά στελέχη, όπως ο Δημήτρης Βίτσας και ο Δημήτρης Παπαδημούλης για μεταφορά του συνεδρίου και των διαδικασιών μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου. 

Πηγή: ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)