Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Συνεδρίαση για λουτροπόλεις


 

Τακτική συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί 5/7/2023  του Ιούλη ημέρα Τετάρτη και ώρα  7:30 στο Καφέ του Βασιλικού θεάτρου.



Καλούνται όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου οι επιτροπές δουλειάς τα μέλη των παραρτημάτων ριζώματα -Κύθνο -και Καμένα Βούρλα όπως παραστούν στην παραπάνω συνεδρίαση.

Αρχικά   από τις 6:30 έως 7:30 Μ.Μ. όσοι το επιθυμούν μια  επίσκεψη στο φεστιβάλ βιβλίου στην παραλία και συνάντηση με τον πρόεδρο το παραπάνω οργανισμό που είναι και ένα από τα  ιστορικό μέλη  του συλλόγου μας Μπάμπη Μπαρμπουνάκη και ενημέρωση

 Θέματα  είναι αν υπάρχο  και  εκτός ημερήσιας διάταξης.

1ον  θέμα μετά τις εκλογές η σημερινή πολιτική πραγματικότητα και η πορεία του συλλόγου από δω και στο εξής αν υπάρχουν σύντομες τοποθετήσεις.

2ον  θέμα προσφορά από το ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς για τις παραπέρα συνεδριάσεις στον παραπάνω χώρο και απόφαση επίσκεψη σε διάφορες λουτροπόλεις.

3 ΟΝ επίσκεψη του προέδρου της επιτροπής πολιτισμού Γεωργίου Παπαδήμα στα λουτρά Κρηνίδων του δήμου Καβάλας και ενημέρωση πάνω σε αυτό το θέμα

4ΟΝ  οι λόγοι που αποχώρησε η εταιρεία από την εκμίσθωση των ιαματικών λουτρών Τραϊανούπολης του δήμου Αλεξανδρούπολης

5ον  επιστολή προς τον Δήμο Κύθνου σχετικά με τα Λουτρά τον επενδυτή και αν προχωρήσει η επένδυση  και αν θα λειτουργήσουν τα Λουτρά στην καλοκαιρινή περίοδο

6ον  δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ρόδου ζητάει επίσης ενημέρωση για την παραίτηση Κολιάδη δημοτικού  συμβούλου σχετικά με την αξιοποίηση του μνημείου των ιαματικών πηγών Καλλιθέας σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα Ροδιακή

7 ον Επιστολή του προέδρου προς τη νέα Αντιπεριφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας Χριστίνα Γούλα για τα νέα της καθήκοντα και πρόταση για συνεργασία σχετικά με τις ιαματικές πηγές της Κεντρικής Μακεδονίας.

8ΟΝ  προβλήματα στο αναψυκτήριο των λουτρών Αριδαίας το δήμο Αλμωπίας σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα τα γεγονότα της περιοχής.

Επιστολή προς τον Δήμο Νιγρίτας από τον πρόεδρο του συλλόγου σχετικά με την παραχώρηση των ιαματικών πηγών προς το δήμο Νιγρίτας

9ΟΝ  επιστολή του προέδρου μέσω της εφημερίδας (Εθνικός Κήρυκας) προς Κύριον Κατσιματίδη  εκατομμυριούχο στην Νέα Υόρκη  κάτοικο  Νισύρου για οικονομική ενίσχυση προς τον Δήμο για την ανάπτυξη της παραπάνω λουτρόπολης.

11ον  ενημέρωση από την γενική Διεύθυνση ακινήτων μονάδα αξιοποίησης που αφορά και τις ιαματικές πηγές της Ελλάδας.

12ον  διεθνείς διακρίσεις απέσπασε ντοκιμαντέρ για τις πηγές Καλλιθέας του δήμου Ρόδου από τον σκηνοθέτη Σταμάτη Λιόντο.

Τέλος πρακτικό συνεδρίασης από την προηγούμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου στα γραφεία του συλλόγου εκκρεμεί δελτίο τύπου.

Ακολουθεί ελεύθερη συζήτηση για την παραπέρα πορεία του συλλόγου και την πολιτική κατάσταση.

 Αρχικά η συνεδρίαση  θα γινόταν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς αλλά λόγω φόρτου εργασίας του ξενοδοχείου δεν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα.
   

         Ο πρόεδρος
Ανέστης Αναστασιάδης

 

=================================================================================



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)