Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Πλαστογράφησαν ή όχι πρακτικό στην επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ;



Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας   κατηγόρησε τον δήμαρχο και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ ότι ξεπέρασε ακόμα και τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.

Και αυτό επειδή  στα επίσημα πρακτικά   για την συνεδρίαση  του διοικητικού συμβουλίου  της επιχείρησης  την περασμένη Δευτέρα  στην διαύγεια , το μέλος της Διοίκησης  Δημήτρης Πασόης , πρώην Δήμαρχος , εμφανίζεται ως απών.

Ο Δήμαρχος απαντώντας  του , είπε ότι αυτό που  ισχυρίζεται ο Ν. Παρούτογλου είναι ψέματα και ότι ο Δημήτρης Πασόης απουσίαζε κατά την συζήτηση που αφορούσε  την παράταση ή όχι της λειτουργίας του Εστιατορίου από την ίδια κοινοπραξία .

Τα πράγματα ‘όμως περιπλέκονται ,καθώς ο ίδιος ο Δ. Πασόης δηλώνει ότι, όχι μόνο ήταν παρών , αλλά τοποθετήθηκε για το θέμα. Η όλη υπόθεση ενδεχομένως να λάβει και δικαστικές διαστάσεις καθώς διάφοροι κύκλοι δεν αποκλείεται  να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη.

 

1 σχόλιο:

  1. Τελικα είσαι συκοφάντης,χωρίς λόγο.Δηλαδη,για ποιο λόγο και τι είχαν να κρύψουν,παρουσιάζοντας τον Πασοη απόντα;Μακάρι τέτοια αντιπολίτευση να κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)