Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου προς Καϊμάκτσαλαν!

 ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ  ΠΕΡΙΣΥ


 

 Μετά από πολλές περιπέτειες και τεράστιες καθυστερήσεις που στέρησαν πρόσβαση της Αλμωπίας προς το χιονοδρομικό μέσω Κερασιάς δύο χρόνια  τουλάχιστον , επιτέλους άρχισαν τα έργα αποκατάστασης  του δρόμου.

Ένα έργο που πέρασε από χίλια κύματα,αφού η απ ευθείας ανάθεση   που είχε κάνει ο Δήμος Αλμωπίας ,είχε ακυρωθεί λόγω μικρής έκπτωσης από τον εργολάβο. Σε δημοτικό συμβούλιο ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είχε πει σε συνεδρίαση , ότι κάποιοι έβαλαν το χέρι τους , χωρίς να τους κατονομάσει. Ούτε και ποτέ τους κατήγγειλαν δημόσια για να  γνωρίζει ο κόσμος  ποιοι είναι αυτοί που ήθελαν να ζημιώσουν την Αλμωπία. Κατά τα άλλα ένας δρόμος που θα μπορούσε να είναι λειτουργικός  και προσβάσιμος δεν ήταν . Τουλάχιστον φέτος εκτιμάται ότι θα έχει αποκατασταθεί.

Το έργο  έχει τίτλο   ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΡΑΣ-ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ» προϋπολογισμού 504.438,40 € με Φ.Π.Α., αποτελεί ένα σημαντικό σύνδεσμο μεταξύ των δυο τουριστικών πόλων της Πέλλας, το χιονοδρομικό κέντρο και τα Λουτρά Πόζαρ.

 Περίπου ίδιο ποσό διέθεσε και ο Δήμος Έδεσσας για να αποκατασταθούν τμήματα που ανήκουν στην εδαφική του περιφέρεια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)