Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Βολές κατά της παράταξης Μπάτση στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας .

 


 


Αφού κατάφερε να σχηματιστεί οριακά η απαραίτητη  πλειοψηφία , συνεδρίασε το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας το απόγευμα της Τετάρτης .

 Αρχικά έγινε η ειδική συνεδρίαση που αφορούσε την έγκριση του ισολογισμού του 2020. Οι μεγάλες καθυστερήσεις αποδόθηκαν σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις . Στη συνεδρίαση η δημοτική αρχή  δέχτηκε ομαδικά πυρά από την αντιπολίτευση . Κατηγορήθηκε  ότι μέσα από τις απ ευθείας αναθέσεις ζημιώνει τον Δήμο , ενώ παράλληλα χρησιμοποιεί τα χρήματα των δημοτών για να κάνει συνδυασμό και εν γένει, τον προεκλογικό της  αγώνα.

Δέχτηκε βολές  για την τύχη του Εστιατορίου των Λουτρών Πόζαρ  που κλείνει τέλος του μήνα , αλλά και τις απ ευθείας αναθέσεις στο αναψυκτήριο των Λουτρών . Ο Δημήτρης Μπίνος πρότεινε να γίνει διαπαραταξιακή επιτροπή για  να ελέγξει το κόστος . Ασκήθηκε επίσης κριτική για προβλήματα στον κάμπο αλλά και σε όλα τα χωριά.

Ο Δήμαρχος υπεραμύνθηκε της πολιτικής του και τόνισε ότι το αναψυκτήριο έχει γίνει ένα στολίδι , αλλά  απέφυγε να απαντήσει για τα οικονομικά μεγέθη.Το Εστιατόριο κλείνει γιατί δεν μπορεί να δοθεί /αλλη παράταση. Αφού ανακαινιστεί    θα γίνει δημοπρασία  για παραχωρηθεί στον όποιο ενδιαφερόμενο.

Υποστήριξε ακόμα ότι εκτελεί στο ακέραιο το πρόγραμμα του συνδυασμού του και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος για αυτό και θα τους ξαναψηφίσει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)