Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Μητσοτάκης: «Αναμενόμενη απόφαση» - Πρώτη αντίδραση μετά την παραίτηση Τσίπρα

Μητσοτάκης: «Αναμενόμενη απόφαση» - Πρώτη αντίδραση μετά την παραίτηση Τσίπρα
 
 
«Κλείνει ένας κύκλος για τον ΣΥΡΙΖΑ. Εύχομαι ειλικρινά να βρει τον δρόμο του», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ως «αναμενόμενη απόφαση» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Aναλυτικότερα, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, ο κ. Μητσοτάκης ρωτήθηκε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ. «Θεωρώ πως ήταν μία αναμενόμενη απόφαση μετά από τρεις συντριπτικές ήττες που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας προσωπικά σε εθνικές εκλογές», είπε ο πρωθυπουργός.

«Από εκεί και πέρα επιτρέψτε μου μία μόνο ευρύτερη τοποθέτηση. Θεωρώ ότι με την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα κλείνει ένας κύκλος. Ο ΣΥΙΡΖΑ ήταν ένα κόμμα που τα τελευταία χρόνια και στην κυβέρνηση, αλλά και στην αντιπολίτευση, ταυτίστηκε με την τοξικότητα, με τον διχαστικό λόγο, αλλά και με την εκκωφαντική αναποτελεσματικότητα όταν τελικά κλήθηκε να διαχειριστεί τις τύχες του τόπου», πρόσθεσε.

«Τα κόμματα πρέπει να ενώνουν τους πολίτες, και πρέπει να προτείνουν ρεαλιστικές, κοστολογημένες και εφαρμόσιμες λύσεις για τα προβλήματα των πολιτών», ανέφερε ο πρωθυπουργός,

«Σε αυτόν τον δρόμο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πορεύθηκε ποτέ. Ελπίζω να τον βρει. Του το εύχομαι ειλικρινά», κατέληξε στην πρώτη του αντίδραση ο κ. Μητσοτάκης. 

Πηγή:ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)